Actueel

Boot Holland 2020

Van 7 tot 11 februari 2020 is het weer tijd voor Boot Holland. U vindt ons op Boot Holland met een Balt Titanium 818 op standnummer 3131. Komt u ook?

Hiswa te water 2018

Van 5 tot 9 september 2018 vindt de Hiswa te water plaats in Lelystad. Op deze botenshow vindt u ons met de Balt Yacht 27 en de nieuwe SunCamper 35. U bent van harte welkom om deze boten in alle rust te bekijken. Tot op de Hiswa?!  

Vacature Jachtmakelaar

Franchise nemer gezocht: Jachtmakelaar worden bij Sailingcenter Langweer Yacht brokers Wil je franchise ondernemer worden en zie je je eigen tijd als investering in een mooie toekomst, dan is deze “functie” wellicht wat voor jou! Zoek je een uitdagende functie waarbij nooit één dag hetzelfde is? Lijkt het je leuk tegelijkertijd verschillende disciplines te beheersen? […]

Balt belevingsdagen

Na een geweldige vaartest in het nieuwste “Waterkampioen” magazine, willen we u graag zelf kennis laten maken met de Balt Yacht 27. Wij organiseren op zaterdag 26 en zondag 27 november 2016 belevingsdagen op de Balt Yacht 27. Tijdens deze dagen kunt u zelf ervaren wat een fijn zeiljacht de Balt 27 is. U kunt […]

Tweede Balt Yacht 27 in de verhuur

Vanaf februari 2017 vindt u tweede Balt Yacht 27 in onze verhuurvloot. Wilt u de Balt Yacht 27 huren voor uw zeilvakantie? Boek hem dan voor 31 december 2016 en maak gebruik van onze vroegboekkorting.

Balt 27 in de Waterkampioen

In de nieuwste Waterkampioen (nr 10 vanaf 6 oktober 2016 in de winkel) staat een 7 pagina tellend artikel/vaartest over de Balt Yacht 27. Wij zijn hier zelf erg blij mee. Heeft u hem al gelezen?

Boot Holland

Bezoek ons op Boot Holland van 12 tot 17 februari 2016. U vindt ons in de Friezenhal met de nieuwe Balt Yacht 27

Boot Dusseldorf

Wilt u de SunCamper 30 in alle rust bekijken? Tijdens boot Dusseldorf heeft u hier de mogelijkheid voor. De SunCamper wordt geshowd door onze collega importeur voor Duitsland en u vindt deze SunCamper 30 in hal 4, standnummer 4D21. Wilt u meer weten over de SunCamper 30, neemt u dan contact met ons op.

Vacature medewerker technische dienst

Medewerker Technische Dienst Sailingcenter Langweer verhuurt een grote vloot zeilschepen, organiseert voor groepen en bedrijven uitjes op het water en is als importeur van New Classic, Nfun en Balt jachten een gerenommeerd importeur van zeiljachten. Naast deze activiteiten sluit de jachtwerf tak naadloos aan op het onderhoud, winterstalling en schade herstel. Kenmerkend voor Sailingcenter Langweer […]

Feestdagen

Het team van Sailingcenter Langweer wenst u hele fijne kerstdagen en een sprankelend 2016. We hopen dat 2016 voor alle zeilers (en niet zeilers) een mooi zeiljaar mag worden.